Jordbærdessert med makroner
60+ min

Jordbærdessert med makroner

Makroner, jordbær og flødeostcreme i skøn forening!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Jordbærdessert med makroner

Makroner, jordbær og flødeostcreme i skøn forening!

Opskriften gælder for 10 personer

  • 500 g frosne jordbær
  • 125 g flormelis (ca. 2½ dl)
  • 4 blade husblas
  • 100 g makroner
  • 500 g Buko® Naturel
  • 5½ æggeblomme
  • 50 g flormelis (ca. 1 dl)
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 4 æggehvider

Pynt

Fremgangsmåde:

Drys jordbærrene med sukker dagen før og stil dem tildækkede på køl.

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knus makronerne i en skål og fordel de optøede jordbær herpå. Rør osten sammen med æggeblommer, sukker og vaniljesukker. Pisk æggehviderne stive. Smelt husblassen i en skål over vandbad. Rør husblassen sammen med osteblandingen og vend æggehviderne heri. Kom ostecremen over jordbærrene og stil desserten tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Ved serveringen

Pynt med flødeskum, kiwi i skiver, mandariner i både og evt. revet appelsinskal.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 55 %
Print