Jordskoksalat med tun og sennepscreme

Lækker salat, der både er nem og hurtig at lave.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Jordskoksalat med tun og sennepscreme

Lækker salat, der både er nem og hurtig at lave.

Antal portioner
  • 8 skrællede jordskokker i tynde skiver
  • ½ citron
  • 300 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • 6 soltørrede tomater
  • ½ dåse kidneybønner i saltlage
  • 1 dåse tun i vand

Sennepscreme

Fremgangsmåde:

Kom jordskokkerne i en skål og pres citronsaft over dem. Kom broccolistykkerne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i 3-5 min. og hæld dem til afdrypning. Udblød tomaterne, hvis de er hårde og skær dem i tynde strimler. Hæld kidneybønner og tun til afdrypning. Fordel grøntsager, bønner og tun i et fad.

Sennepscreme

Bland kvark, sennep og de øvrige ingredienser sammen. Smag til.

Ved serveringen

Hæld sennepscremen over salaten og server.

Tip

50 g tørrede kidneybønner kan udblødes og koges efter anvisning på emballagen. De erstatter ½ dåse kidneybønner i saltlage.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 46 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 8 %
Print