Kakaocappuccino
15 min

Kakaocappuccino

Varm kakao og mælkeskum = kakaocappuccino!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kakaocappuccino

Varm kakao og mælkeskum = kakaocappuccino!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 spsk kakao
  • 8 dl skummetmælk
  • 4 spsk sukker

Mælkeskum

  • 2 dl skummetmælk

Pynt:

  • revet mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt kakao under omrøring og bag det godt sammen. Pisk mælken i og bring kakaoen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen og tilsæt sukker. Smag til.

Mælke-skum

Kom de 2 dl mælk i en lille, tykbundet gryde og bring mælken i kog under kraftig piskning. Hæld kakaoen i 4 kopper. Fordel det varme mælkeskum i kopperne. Drys kakaocappuccinoen med chokolade og server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 31 %
Print