Kalkungryde med mornaysauce
45 min

Kalkungryde med mornaysauce

Ja den ser ikke ud af meget - men en lækker og nem ret til familien i aften, det er det.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkungryde med mornaysauce

Ja den ser ikke ud af meget - men en lækker og nem ret til familien i aften, det er det.

Antal portioner
  • 1 grøn squash i 1 cm skiver
  • 250 g renset broccoli
  • 5 rensede forårsløg

Pynt

  • fintstrimlet top af forårsløg

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.

Lad fedtstof blive varmt i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 20 %
Print