Kalkungryde
45 min

Kalkungryde

Kalkun i en blød og cremet sauce.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkungryde

Kalkun i en blød og cremet sauce.

Antal portioner

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne. Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op og hæld ostesauce i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i ostesaucen ca. 4 min. uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. Smag til.

Tip

Kog de løse ris i grøntsagsbouillon.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 35 %
Print