Kalkunsandwich
15 min

Kalkunsandwich

Nem fingermad til skolen eller skoven.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunsandwich

Nem fingermad til skolen eller skoven.

Antal portioner
  • 200 g Buko® Pikant
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille
  • 50 g røget kalkunbryst i tern
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver groft sandwichbrød

Fremgangsmåde:

Rør flødeosten sammen med kalkun, persille, salt og peber. Læg brødskiverne sammen om fyldet.

Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i nogle timer, - evt. til næste dag. Skær kanterne af sandwichene inden servering og del hver sandwich i 4 kvarte.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 34 %
Print