Kalkunschnitzler og pasta med grøn sauce

En skøn grøn sauce fuld af smag. Saucen er inspireret af den italienske salsa verde.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunschnitzler og pasta med grøn sauce

En skøn grøn sauce fuld af smag. Saucen er inspireret af den italienske salsa verde.

Antal portioner

Grøn sauce

  • 2 bundter bredbladet persille
  • 4 spsk vand
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme (ca. 1 spsk)
  • 1 hvidløgsfed
  • 3 ansjosfileter
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 kalkunschnitzler
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Grøn sauce

Skyl persillen godt, dup den tør og fjern de grønne stilke. Kom vand, hvidvinseddike, æggeblomme, hvidløg, ansjoser, persilleblade og olivenolie i en blender i nævnte rækkefølge. Blend til blandingen er findelt. Hæld den grønne sauce i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande. Brun kalkunschnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Steg dem derefter ved svag varme i ca. 2 min. - vend af og til. Drys med salt og peber og lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min.

Kog imens pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld pastaen tilbage i den varme gryde og vend den grønne sauce ned i pastaen. Kom retten i en varm skål og server straks. Server ost i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 34 %
Print