Kålsalat med jordbær og rosa peber

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kålsalat med jordbær og rosa peber

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.

Antal portioner
  • 1 spsk rosa peberkorn
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 150 g lufttørret skinke i tynde skiver
  • 250 g jordbær i skiver
  • 6 lune fuldkornspitabrød

Fremgangsmåde:

Knus peberkornene - fx i en morter. Bland olie, eddike, salt og knuste peberkorn i en stor skål. Vend spidskål og salatblade i marinaden og fordel kålsalaten på et fad. Anret hytteost, skinke og jordbær på salaten.

Server straks kålsalaten sammen med de lune pitabrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %
Print