Kanelkaffe med flødeskum

En julevariant af kaffen efter et godt måltid. Der er både farin og piskefløde i, så du kan servere kaffen som en slags dessert.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kanelkaffe med flødeskum

En julevariant af kaffen efter et godt måltid. Der er både farin og piskefløde i, så du kan servere kaffen som en slags dessert.

Antal portioner

Tilbehør

  • chokoladekaffebønner

Fremgangsmåde:

Pisk fløden til et let skum. Bland farin og kanel sammen og fordel blandingen i 4 glas der tåler varme. Hæld kaffen i glassene og rør til farinen er smeltet. Pynt med flødeskum.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3110 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 77 %
Print