Karamelliseret brød med ost og frugt

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karamelliseret brød med ost og frugt

En god blanding af duft og smag fra krydderier, skimmelost og frisk eksotisk frugt.

Antal portioner
  • 8 grønne kardemommekapsler - frøene herfra
  • 4 tsk rørsukker
  • 4 skiver franskbrød (ca. 1 cm tykke)
  • 50 g blødt smør
  • 150 g Høng® Klosterkrone i skiver
  • 300 g friske frugter i små tern, fx kiwi og ananas

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Knus kardemommefrøene - evt. i en morter og bland dem med sukker. Smør franskbrødsskiverne på begge sider med det bløde smør og læg dem på et stykke bagepapir. Drys brødskiverne med kardemommesukker og del dem i 8 trekanter. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og rist brødet midt i ovnen, til det er gyldent.

Læg ost i skiver på det karamelliserede brød og server straks sammen med frugten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 62 %
Print