Karrydressing
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Karrydressing

Karrydressingen fungerer godt som kold sauce til varme retter.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 12 liter Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 3 tsk karry
  • 2 tsk sukker
  • karry til pynt

Fraichen blandes med de øvrige ingredienser. Dressingen drysses med karry lige inden serveringen.

Tips

Hvis dressingen ønskes mere gul i farven, kan den tilsættes gurkemeje. Brug den som kold sauce til varme retter.

Tilberedningstid: 15 min

  • Energiindhold for hele retten: 3470 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 80 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: