Karrysauce med æble og mangochutney
15 min

Karrysauce med æble og mangochutney

Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysauce med æble og mangochutney

Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.

Antal portioner
  • 3½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl skrællet, finthakket, syrligt æble fx belle de boskoop
  • 2 spsk hakket zittauerløg
  • 1 spsk mild hakket mangochutney
  • ½ tsk madraskarry
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør syrnet fløde sammen med mel i en tykbundet gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser og varm saucen op under omrøring. Kog den igennem ved svag varme i ca. 3 min. og smag karrysaucen til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %
Print