Karrysauce med mangochutney
45 min

Karrysauce med mangochutney

Denne sauce er super god til gryderetten 'kylling i karry' eller som tilbehør til kyllingefileter og ris.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysauce med mangochutney

Denne sauce er super god til gryderetten 'kylling i karry' eller som tilbehør til kyllingefileter og ris.

Antal portioner

Stegte rødløg

  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tykke både
  • ½ tsk groft salt

Karrysauce med mangochutney

Kan serveres til

  • 250 g stegte kyllingefileter
  • 160 g løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 100 g mild mangochutney

Fremgangsmåde:

Stegte rødløg

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt løgbåde og salt og svits i ca. 3 min. Tag løgene op og hold dem varme.

Karrysauce med mangochutney

Hak evt. mangochutneyen. Kom smørret i sauterpanden og lad det smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Rør vand, sauce og mangochutney i. Bring karrysaucen i kog og tilsæt salt. Smag karrysaucen til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 27 %
Print