Karrysuppe med fiskespyd

Server denne nemme forret for dine gæster hvis tiden er knap. Du kan også bruge tigerrejer som alternativ.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med fiskespyd

Server denne nemme forret for dine gæster hvis tiden er knap. Du kan også bruge tigerrejer som alternativ.

Antal portioner
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange

Fiskespyd

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Læg spyddene i koldt vand i ca. ½ time.

Fiskespyd

Skær fisken i tern (ca. 2 x 2 cm). Fordel fisk, limebåde og cherrytomater på de 8 spyd. Pensl en grillpande med olie. Steg halvdelen af spyddene ved kraftig varme ca. 3 min. på hver side - i alt ca. 6 min. Drys med salt og peber og lad spyddene hvile i ca. 5 min. Steg resten af spyddene på samme måde.

Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring.

Hæld den varme karrysuppe i portionsskåle og stik 1 eller 2 spyd i hver.

Tip

Suppen smager dejligt hvis man presser lidt af saften fra de grillede limebåde i.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 40 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

En lækker vin til denne ret vil være en fyldig hvidvin på viognier-druen, fx fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry