Karrysuppe med savojkålspakker

Karrysuppe med savojkålspakker er en smagfuld orientalsk inspireret opskrift, som smager lækkert. Suppen bliver piftet op af dejlig svinefilet indpakket i sundt savoykål.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med savojkålspakker

Karrysuppe med savojkålspakker er en smagfuld orientalsk inspireret opskrift, som smager lækkert. Suppen bliver piftet op af dejlig svinefilet indpakket i sundt savoykål.

Antal portioner

Savojkålspakker

  • ½ savojkål
  • 1 liter vand
  • 8 sauté skiver af svinefilet
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Savojkålspakker

Fjern de yderste grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i korte, tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte. Bring vandet i kog i en gryde. Kom kålen i og lad den stå i vandet i ca. 1 min. Lad savojkålen dryppe af i et dørslag.

Læg sauté skiverne på et spækbræt og bank dem let. Læg et par skefulde kål på hvert stykke kød. Drys med salt og peber og fold kødstykkerne en gang over - til små halvmåneformede pakker. Luk med kødnåle. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun pakkerne ca. 1 min. på hver side. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket i ca. 5 min.

Bring imens suppen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt æblebåde og resten af kålen. Bring atter suppen i kog og smag til. Fjern kødnålene og skær savojkålspakkerne i tynde skiver. Server dem på den varme suppe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %
Print