Kartoffeldrys - til suppe

Drys af små stegte kartoffeltern, salatost og mynte. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffeldrys - til suppe

Drys af små stegte kartoffeltern, salatost og mynte. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i bittesmå tern. Skyl kartoffelternene og tør dem i køkkenrulle. Varm olien på en pande og steg kartoffelternene i ca. 10 min. - eller til de er gyldne og møre. Drys med salt og peber, lad kartoffelternene køle lidt af. Mos imens osten groft, fx med en gaffel. Kom kartofler, ost og mynte i en skål og bland det sammen. Smag til. Server kartoffeldrysset til en rødbedesuppe, fx borsjtj - se link.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2945 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 54 %
Print