Kartoffelfad med pisket peberrodscreme

Den luftige flødepeberrod der smelter ned over grøntsagerne giver det hele et stærkt pust.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelfad med pisket peberrodscreme

Den luftige flødepeberrod der smelter ned over grøntsagerne giver det hele et stærkt pust.

Antal portioner

Pisket peberrodscreme

Pynt

  • klippet karse

Hertil

  • 200 g roastbeef

Fremgangsmåde:

Vend kartofler, grøntsager, figner, fløde og salt sammen i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Bag retten midt i ovnen - vend rundt i blandingen et par gange under bagningen.

Peberrodscreme

Vend imens alle ingredienserne sammen og pisk dem til en luftig creme. Stil peberrodscremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til - den skal være stærk!

Ved serveringen

Hæld grøntsagerne i et stort varmt fad og pynt med karse. Server peberrodscremen i en skål ved siden af - så man selv kan fordele den over de varme grøntsager.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %
Print