Kartoffelfade med chili
60+ min

Kartoffelfade med chili

Kartofler er lækkert tilbehør til stort set alt slags kød. Her er de ovnbagte med chili og peber i en cremet sauce.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelfade med chili

Kartofler er lækkert tilbehør til stort set alt slags kød. Her er de ovnbagte med chili og peber i en cremet sauce.

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx hakkebøffer
  • 400 g dampede grønne bønner

Fremgangsmåde:

Flæk chilipeberne på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv (hvis man fjerner de hvide "vægge" bliver chilien mildere). Hak chilipeberne (ca. 2 spsk i alt). Kom kartoffelbåde, chalotteløg, peberfrugt og chili i 4 små ovnfaste fade (ca. 4 x 18 x 20 cm). Drys grøntsagerne med salt og peber. Fordel MornaySauce i kartoffelfadene og bag dem midt i ovnen.

Tips

Chilipeberne kan udelades. Kartoflerne kan også bages i et stort fad (ca. 6 x 22 x 27 cm) - bagetiden er da ca. 1 time.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %
Print