Kartoffelfrikadeller med ost

Enkel vegetarret med cremet dip og dampede grøntsager.
Bedømmelse (39 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelfrikadeller med ost

Enkel vegetarret med cremet dip og dampede grøntsager.

Antal portioner

Dressing

Kartoffelfrikadeller - 20 stk.

Tilbehør

  • 300 g dampede gulerødder
  • 300 g dampede porrer
  • 200 g groft brød

Fremgangsmåde:

Dressing

Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Kartoffelfrikadeller

Kom kartoflerne i en skål og mos dem med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og rør blandingen godt sammen. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form halvdelen af kartoffelblandingen til 10 små "frikadeller", fx med en ske. Steg "frikadellerne" på 3 sider ved jævn varme (ca. 6 min. i alt). Tag de stegte kartoffelfrikadeller op af panden og hold dem varme. Steg de sidste "frikadeller" i resten af smørret.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %
Print