Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.
7973 kJ / 1906 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 16,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 13,7 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
---|---|
800 g
Skrællede kartofler i mindre tern
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
30 g
Hvidløgssmør
|
6
Æg
|
|
---|---|
¾ dl
Mælk
|
|
½ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Blancherede grønne asparges i mindre stykker
|
|
---|---|
¾ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)
|
|
1 tsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Groft rugbrød
|
---|