Kartoffelgryde
45 min

Kartoffelgryde

Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelgryde

Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg.

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 400 g stegt medisterpølse
  • 200 g syltede rødbeder

Fremgangsmåde:

Kom smørret i en gryde og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits sellerien i smørret. Tilsæt kartofler, bouillon og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt porrer og fløde. Bring atter retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Tip: Kartoffelgryden kan også serveres til andet kød, fx hamburgerryg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %
Print