Kartoffelostebrød
30 min

Kartoffelostebrød

Prøv dem til fx tapas eller som tilbehør til suppe eller salat.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelostebrød

Prøv dem til fx tapas eller som tilbehør til suppe eller salat.

8 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 1 aflangt landbrød
  • 2 små knuste fed hvidløgsfed
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 400 g melede kartofler i tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Riberhus® L 26% (45+) i skiver

Pynt

  • bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Skær brødet i 8 meget aflange skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Smør de knuste fed hvidløg på brødet og fordel persillen henover. Læg de tynde kartoffelskiver, let taglagt, på persillen og drys med salt og peber. Bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 20 minutter. Fordel osten på kartoffelbrødene og bag dem færdige de sidste 5 minutter. Server straks.

Tip

I stedet for hvidløg kan man bruge 8 tsk sød chilisauce, dijonsennep eller grøn oliventapanade.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %
Print