Kartoffelsalat med æg og oliven

Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med æg og oliven

Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.

Antal portioner
  • 1 kg skrubbede små kartofler i halve, fx nix pille
  • 1 liter vand
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g grovbrød - evt. ristet

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend godt rundt. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir, drys med salt og bag kartoflerne midt i ovnen.

Læg de lune bagte kartofler i et fad sammen med broccoli, løg og feldsalat. Fordel ostetern, oliven og æg på salaten. Dryp med olie, drys med peber og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %
Print