Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt

Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.

Hovedret til 4

Antal portioner
  • 1 kg varme, kogte nye kartofler
  • 400 g blomkål i små buketter og stokken i mindre stykker
  • 200 g afdryppede, grillede peberfrugter i olie
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 grillet flanksteak

Fremgangsmåde:

Hak peberfrugterne fint i en hurtighakker eller med en kniv. Vend peberfrugterne i skyren sammen med salt. Smag til.

Vend de varme nykogte kartofler, blomkål og peberfrugt sammen i et stort fad. Fordel peberfrugtskyr og feldsalat på toppen og drys med salt og peber.

Skær den grillede flanksteak i tynde skiver og server dem sammen med kartoffelsalaten.

Tip

I stedet for grillede peberfrugter i olie - kan du selv grille peberfrugterne på grillen sammen med kødet. Peberfrugterne skal blive godt sorte - læg dem i en plasticpose og lad dem hvile i ca. 15 min. Pil herefter skindet af og skær peberfrugterne i mindre stykker.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 24 %
Print