Kartoffelsalat med ostetern

Kold kartoffelsalat med smag af ost, sennep og dild. Kan også laves med pasta.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med ostetern

Kold kartoffelsalat med smag af ost, sennep og dild. Kan også laves med pasta.

Antal portioner
  • 1 kg kogte, kolde kartofler
  • 2 snittede forårsløg
  • 100 g Riberhus® ML 16 (30+)
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 2 spsk frisk dild
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kartoflerne skæres i terninger og blandes med de snittede forårsløg og ost i tern. Pisk olivenolie, dijonsennep og hvidvinseddike sammen. Smag til med salt og peber. Hak frisk dild meget fint og rør den i marinaden. Vend marinaden i salaten.

Tip

Kartoflerne kan byttes ud med 250 g pasta som koges, afdryppes og afkøles.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %
Print