Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter

En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter

En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.

Antal portioner
  • 25 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1 tsk herbes de Provence
  • ½ tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • 4 spsk kogende vand
  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 400 g kogte kartofler i tern
  • 200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 100 g røget mørbrad
  • 2 kiwifrugter
  • 100 g små blommetomater

Fremgangsmåde:

Kom de soltørrede tomater i en skål sammen med herbes de Provence, sukker og salt. Hæld det kogende vand over og lad tomater og krydderier trække i ca. 2 min. Rør hytteost i og vend kartofler og ærter i dressingen. Smag til.

Kom kartoffelsalaten i bokse med tætsluttende låg. Skær den røgede mørbrad i strimler og pak dem i madpapir. Del kiwierne på midten og læg dem i små bokse sammen med mørbrad og blommetomater. Husk gaffel, teske og en serviet til hver.

Tips

De kogte kartofler kan skiftes ud med ca. 200 g kogte pastaskruer - gerne fuldkorn.

I stedet for røget mørbrad kan man spise en rest kød eller fisk fra aftensmaden til kartoffelsalaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 8 %
Print