Kartofler med smeltet ost

Kartofler der både er stegt og kogt er en dejlig vegetarret eller tilbehør til et stykke kød. Tilsæt evt. ekstra chili for mere bid.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartofler med smeltet ost

Kartofler der både er stegt og kogt er en dejlig vegetarret eller tilbehør til et stykke kød. Tilsæt evt. ekstra chili for mere bid.

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt flæskesteg eller karbonader

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartoflerne i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber og bouillon. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom peberfrugter og løg i. Kog retten ved svag varme og under låg i yderligere ca. 7 min. Vend forsigtigt rundt og drys osten over. Kog retten, stadig ved svag varme og under låg, ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Tip

Du kan bruge revet mozzarella uden chili, så får du en mildere et.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %
Print