Kirsebærtrifli

Skøn dessert med markoner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Ser flot ud og giver lyst til mere.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kirsebærtrifli

Skøn dessert med markoner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Ser flot ud og giver lyst til mere.

Antal portioner

Pynt

Fremgangsmåde:

Makronerne lægges i bunden af en lav skål, sherryen hældes over og derefter kirsebærrene. Fløden piskes. Lidt af flødeskummet tages fra til pynt, og resten vendes i ymeren, der er blandet med sukker.

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Trækkes op af vandet og smeltes i vandbad, med det vand, der hænger ved. Kirsebærsaften kommes i husblassen, og det hele vendes i fløde-ymerblandingen. Der omrøres en gang imellem, til den begynder at stivne.

Når flødeblandingen er halvstivnet hældes den over kirsebærrene. Kirsebærtriflien stilles tildækket i køleskab et par timer og pyntes med flødeskum lige før serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 1 %
Print