Kold appelsinsauce
30 min

Kold appelsinsauce

Prøv denne nemme og hurtige opskrift på kold appelsinsauce. Den friske syrlige smag fra appelsinsaft, appelsinskal og citronsaft gør saucen perfekt til svinekød og fisk.
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold appelsinsauce

Prøv denne nemme og hurtige opskrift på kold appelsinsauce. Den friske syrlige smag fra appelsinsaft, appelsinskal og citronsaft gør saucen perfekt til svinekød og fisk.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rør æggeblommerne godt sammen med salt. Rør en jævning af mel og lidt af fløden i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af fløden og kog blandingen godt igennem. Pisk lidt af den varme fløde i æggeblommerne og hæld dem derefter i gryden under stadig piskning. Varm saucen op, uden at den koger. Lad saucen blive kold. Smag til med citronsaft, appelsinskal og -saft.

Tip

Saucen er velegnet til fx stegt svinekød eller dampet fisk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %
Print