Kold cremesauce

Hurtig og nem opskrift på en lækker kold cremesauce. Cremesaucen er baseret på ymer og passer perfekt til syltet frugt og desserttærter.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold cremesauce

Hurtig og nem opskrift på en lækker kold cremesauce. Cremesaucen er baseret på ymer og passer perfekt til syltet frugt og desserttærter.

Antal portioner

Hertil

  • 520 g syltet frugt fx ferskner og figner, blandet med
  • 200 g vindruer

Pynt

  • 50 g valnøddekerner

Fremgangsmåde:

Bland det syrnede produkt med vaniljesukker og sukker. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Sæt cremesaucen i køleskab til serveringen.

Tip

Cremesaucen kan også serveres til frugttærter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 48 %
Print