Kold fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet
45 min

Kold fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet

En læskende, frisk kold suppe med sprøde bruchettaer....man kan næsten høre Middelhavets bølger skvulpe i baggrunden.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold fraichesuppe og hvidløgsbruschetta med filet

En læskende, frisk kold suppe med sprøde bruchettaer....man kan næsten høre Middelhavets bølger skvulpe i baggrunden.

Antal portioner
  • 6 tykke skiver grovbrød
  • 1 stort pillet fed hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g røget svinefilet i tynde skiver
  • ½ agurk i skiver
  • 1 dl fintklippet purløg

Fremgangsmåde:

Vend fraiche, bouillon, salt og peber sammen. Bland agurk, radiser og tomater. Kom halvdelen af grønsagsblandingen i suppen og gem resten til pynt. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Sæt imens en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg brødskiverne på et stykke bagepapir og træk det over på den varme plade. Rist brødet midt i ovnen. Flæk hvidløget og gnid det på de ristede brødskiver. Del dem evt. i halve. Dryp olie på brødet og fordel filet, agurk og halvdelen af den klippede purløg.

Server den kolde fraichesuppe sammen med grønsagsblanding, resten af purløgdrysset og de lune bruschetta.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %
Print