Koldskål med jordbærflødeskum

En rigtig sommernydelse. Spis den som eftermiddagsmad eller dessert.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koldskål med jordbærflødeskum

En rigtig sommernydelse. Spis den som eftermiddagsmad eller dessert.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Drys med sukker og lad dem trække et par minutter. Pisk fløden stiv, og vend jordbær og cornflakes i. Serveres straks som tilbehør til koldskål.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 58 %
Print

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En lækker vin til denne sommerret vil være den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær