Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartofler
1 timer

Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartofler

Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartofler

Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.

Antal portioner

Chilikartofler

  • 1 kg skrællede kartofler i små tern (ca. 1 x 1 cm)
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Sprødstegte grøntsager

  • 300 g grønne asparges
  • 300 g jordskokker
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 4 grillede svinekoteletter uden ben

Fremgangsmåde:

Chilikartofler

Kog kartoflerne i kogende vand tilsat salt i ca. 10 min. - eller til de er næsten møre. Hæld kogevandet fra.

Tilsæt fløde, forårsløg, timian, hvidløg, sambal oelek og salt. Bring det i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min. eller til kartoflerne er cremede. Smag til.

Sprødstegte grøntsager

Knæk imens den nederste og lidt trægede del af aspargesene. Skrub jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Lad olien blive varm i en sauterpande og svits asparges og jordskokker i ca. 3 min. Vend heri spinat, salt og peber. Smag til.

Server chilikartoflerne med de sprødstegte grøntsager og grillede koteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
Print