Kransekagetærte

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.
Fryseegnet
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kransekagetærte

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.

Antal portioner
  • 250 g færdig kransekagemasse
  • ½ æggehvide
  • 2 spsk flormelis

Fyld

Fremgangsmåde:

Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og sukker. Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pensl papiret med smør. Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side. Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen.

Fyld

Pisk fløden næsten stiv og smag den til med sukker, appelsinskal og -saft.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet på den kolde tærtebund og læg kiwifrugterne ovenpå.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Tips

Kan fryses uden fyld.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %
Print