Kransekagetoppe med syltet ingefær

Marcipan, syltet ingefær og mørk chokolade er en stærk vanedannende smagskombination!
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kransekagetoppe med syltet ingefær

Marcipan, syltet ingefær og mørk chokolade er en stærk vanedannende smagskombination!

16 stk

Antal portioner
  • 250 g ren, rå marcipan
  • 1¼ spsk æggehvider
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær
  • 75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) - smeltet

Fremgangsmåde:

Ælt marcipanen sammen med æggehvide, sukker og finthakket syltet ingefær - dejen er lidt klistret. Brug en spiseske til at sætte toppe af kagemasse på en plade med bagepapir. Læg endnu en bageplade under og bag toppene midt i ovnen. Tag kransekagetoppene ud når de er gyldne og lad dem køle af på en bagerist.

Pynt kransekagetoppene med smeltet chokolade.

Bagetid

Ca. 9 min. ved 250°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7560 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 41 %
Print

Vin match

Malvasia Sicilien, Italien

Sød marsala fra Sicilien er et oplagt valgt til disse aromatiske lækkerier Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade