Krydrede bøffer med bønnesalat
30 min

Krydrede bøffer med bønnesalat

Grillede bøffer og tomater til lun bønnesalat....det er hyggelig mad i solnedgangens skær. Måske bare på en helt almindelig, ualmindelig hverdagsaften.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydrede bøffer med bønnesalat

Grillede bøffer og tomater til lun bønnesalat....det er hyggelig mad i solnedgangens skær. Måske bare på en helt almindelig, ualmindelig hverdagsaften.

Bønnesalat

  • 500 g varme, dampede haricots verts
  • 50 g blandede babysalatblade
  • 1 finthakket rødløg
  • 50 g kapers uden lage

Tilbehør

  • 300 g ristet brød, fx ciabattabrød

Fremgangsmåde:

Lad en grillpande blive godt varme - ca. 4 min. ved kraftig varme. Form kødet til 4 flade hakkebøffer og del tomaterne i halve. Grill bøfferne ca. 3 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Grill tomaterne, først ca. 1 min. på snitfladen og derefter ca. 3 min. på den anden side. Drys bøffer og tomater med salt og peber og fordel fedtstoffet. Server sammen med bønnesalat og ristet brød.

Bønnesalat

Læg imens de lune bønner på en bund af salatblade. Drys med løg og kapers.

Tip

I stedet for brød kan du servere bagte eller kogte kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %
Print