Krydrede frikadeller

Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen i en saftig frikadellesandwich - prøv det som madpakke.
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydrede frikadeller

Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen i en saftig frikadellesandwich - prøv det som madpakke.

4 frikadeller pr. person

Antal portioner
  • 10 g smør

Fremgangsmåde:

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom oregano, peber, hvidløg og æg i. Rør mælken i og derefter melet. Bræk osten i små brud og vend dem forsigtigt i farsen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Form farsen til 16 frikadeller. Steg dem på 3 sider ved svag varme, ca. 8 min. i alt - skru op mens de bliver vendt.

Tip

I stedet for oksekød kan man anvende hakket lam.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 49 %
Print