Krydret grøn kartoffelsalat

Med grillet flanksteak. Perfekt til de lune sommeraftener.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret grøn kartoffelsalat

Med grillet flanksteak. Perfekt til de lune sommeraftener.

Antal portioner
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1¼ kg nye kartofler
  • 200 g Buko® Pikant Light
  • 1 dl vand
  • 2 spsk ravigottesauce eller sød sennep
  • 5 forårsløg i mindre stykker
  • 100 g agurk i grove tern
  • 2 dl fintklippet frisk purløg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Grillet flanksteak

  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 4 grillede majskolber i halve
  • 4 grillede tomater i halve

Fremgangsmåde:

Bring vand og salt i kog i en gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 12 min. eller til de er møre. Pil kartoflerne og lad dem køle af. Rør friskost, vand og de øvrige ingredienser sammen. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem i dressingen. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Grillet flanksteak

Lad en grillpande blive godt varm. Grill kødet i ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill kødet i ca. 12 min. - vend af og til. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur, den skal være ca. 63° - i den tykke ende. Drys med salt og peber og lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min.

Ved serveringen

Skær kødet i tynde skrå skiver og server det sammen med kartoffelsalat, grillede majs og tomater.

Tip

Flanksteak, majs og tomater kan også tilberedes på en grill.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 26 %
Print