Krydret oksekødssuppe
45 min

Krydret oksekødssuppe

Hot suppe med pasta på ingen tid.
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret oksekødssuppe

Hot suppe med pasta på ingen tid.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 3 store, hakkede zittauerløg (ca. 400 g)
  • 2 små hakkede hvidløgsfed
  • 250 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter oksebouillon
  • 1 dl koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk kommen
  • 1 spsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl tørret pasta, fx mini-muslingeskaller
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1 spsk hvedemel

Dressing

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt kødet og svits det med til de smuldrer og har skiftet farve. Hæld bouillon, tomatpure og krydderier i og lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt pastaen og lad den koge med i ca. 6 min. Rør kvark sammen med mel og tilsæt jævningen til suppen. Lad den koge endnu 2 min. Smag til.

Dressing

Rør kvark sammen med kommen, salt og purløg. Hæld ved anretningen suppen i varme bouillonkopper/tallerkener og læg en spsk kvarkblanding i hver.

Tip

Suppens kogetid bør afpasses med pastaens kogetid (se emballagen).

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 25 %
Print