Kugler med chokolade og ingefær
60+ min

Kugler med chokolade og ingefær

Denne godbid smager himmelsk hele året rundt. Server den til kaffebordet eller til champagne.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kugler med chokolade og ingefær

Denne godbid smager himmelsk hele året rundt. Server den til kaffebordet eller til champagne.

30 stk. pr portion

Antal portioner
  • 2 spsk kakao
  • 30 små papirforme

Fremgangsmåde:

Del chokoladen i mindre stykker. Lad smørret smelte i en lille gryde uden at det bruner. Tag gryden af varmen, tilsæt chokoladen og lad den smelte under låg i ca. 3 min. Rør blandingen igennem. Tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring. Rør ingefær i og stil chokoladeblandingen tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Skrab, med en teske, ca. 30 små chokoladekugler op og læg dem på et stykke bagepapir.

Kom kakao i en dyb tallerken. Tril hver chokoladekugle i kakaoen og læg konfekten i papirforme. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 73 %
Print

Vin match

Pedro ximenez Jerez, Spanien

Til disse lækre chokolader vil den intense, søde sherry-type pedro ximenez (PX) være super lækker Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade