Kvarkfromage
60+ min

Kvarkfromage

En lækker og mild fromage med en smuk og frisk bærpuré.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kvarkfromage

En lækker og mild fromage med en smuk og frisk bærpuré.

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

Tilbehør

  • 500 g blandede bær, hele eller purerede

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kvark, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk fløden til et let skum (Tag 3 spsk fløde fra inden det piskes). Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad og afkøl den med de 3 spsk fløde. Rør den smeltede husblas i kvarkblandingen i en tynd stråle - hele tiden under omrøring. Vend til sidst flødeskummet i og stil fromagen tildækket i køleskabet til dagen efter.

Ved serveringen

: Pynt fromagen og server frugt til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %
Print