Kylling i karry med gulerodssalat
30 min

Kylling i karry med gulerodssalat

Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling i karry med gulerodssalat

Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.

Antal portioner

Kylling i karry

Gulerodssalat

  • 4 gulerødder (ca. 300 g)
  • 200 g ananas i stykker (dåse)
  • 75 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt

  • friske korianderblade
  • kokosflager

Tilbehør

  • kog 320 g løse ris, parboiled, fx basmatiris

Fremgangsmåde:

Kylling i karry

Drys kyllingeinderfileterne med salt og peber. Lad olien blive varm i en sauterpande og steg dem ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side - til de er gyldne. Tilsæt karrysaucen og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.

Gulerodssalat

Skræl imens gulerødderne og skær dem i lange tynde skiver med en tyndskræller. Vend gulerødder, ananas og abrikoser sammen. Pynt gulerodssalaten med korianderblade og kokosflager. Server dertil kylling i karry sammen med nykogte ris.

Tip

Bag evt. kokosflagerne gyldenbrune i ca. 2 min. ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 24 %
Print