Kylling i karry

Kylling i karry

45 min
Kylling i karry smager helt fantastisk og er et sikkert hit hos hele familien. Her får du opskriften på en nem kylling i karry, der er hurtig at lave - og er perfekt som hverdagsmad. Retten er farvestrålende og fyldt med skønne grøntsager efter eget ønske. Servér evt. retten som klassisk ristaffel med ris, frisk mango, rosiner og kokos - eller med den topping, du bedst kan lide.

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en pande og svits karry heri. Tilsæt løg og kylling og steg det i ca. 2 min.
  • Tilsæt grøntsagerne og steg i ca. 2 min. Tilsæt mel og rør rundt.
  • Tilsæt bouillon, mælk, salt og peber og kog ved svag varme i ca. 12 min.
  • Vend æbletern i og smag til. Server kylling i karry med ris.

Du kan bruge madlavningsfløde i stedet for mælk, hvis du ønsker en mere cremet kylling i karry.

Kylling i karry kan være en fin tøm-køleskabet ret, da du kan bruge mange forskellige slags grøntsager, fx broccoli, asparges, peberfrugt, porrer eller forårsløg.

Energiindhold for hele retten:

8815 kJ / 2107 kcal

Næringsindhold pr. 100g

346 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 22,2 % 4,5 g
Kulhydrat: 64,1 % 13 g
Fedt: 13,7 % 1,3 g
Mere inspiration

Har du brug for inspiration til en anden nem hverdagsret, så prøv vores lakselasagne.

Lakselasagne
1 time
Lakselasagne
(220)
Relateret video
Sådan koger du ris

Ingredienser

25 g Smør
2 tsk Karry
3 Finthakkede løg
300 g Kyllingeinderfileter
400 g Grøntsager i mindre stykker, fx blomkål, gulerødder og forårsløg
2 spsk Hvedemel
2½ dl Grøntsagsbouillon
2 dl Mælk
1½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 Æbler i tern fx elstar
Server med
Kogte løse ris, parboiled
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk