Kylling i karry
Bedømmelse (32)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Kylling i karry

Dejlig mild og børnevenlig ret med æbler. Server evt. med frisk mango, rosiner og kokos.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 4 små kyllingefileter
  • 4 finthakkede zittauerløg
  • 1 tsk sukker
  • 1 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 dl vand
  • 12 liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce 4%
  • 3 uskrællede æbler i tern, fx elstar

Tilbehør

  • 320 g løse ris eller 500 g frisk pasta
  • mangochutney

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg, ca. 12 min. på hver side (ca. 24 min. i alt). Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 19 %
  • Alkohol: 0 %