Kylling og kålsalat med granatæblekerner
1 timer

Kylling og kålsalat med granatæblekerner

Hvidkålssalat med sprøde saftige granatæblekerner og appelsiner. Det smager dejligt og så er det smukt.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling og kålsalat med granatæblekerner

Hvidkålssalat med sprøde saftige granatæblekerner og appelsiner. Det smager dejligt og så er det smukt.

Antal portioner
  • 4 store kyllingeoverlår
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kålsalat med granatæblekerner

  • 3 appelsiner
  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk hakkede friske korianderblade eller bredbladet persille
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g meget fintsnittet hvidkål
  • 2 dl kerner fra granatæble (1 stort granatæble)

Pynt

  • friske korianderblade eller bredbladet persille

Hertil

  • 240 g lyst brød, fx naanbrød

Fremgangsmåde:

Rens og tør kyllingelårene. Læg dem på risten i en lille bradepande og drys med spidskommen, salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen - dryp dem med skyen et par gange under stegningen.

Kålsalat

Skær imens skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så bådene løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Vend fraiche, ½ dl appelsinsaft, koriander, spidskommen, sukker, salt og peber sammen og stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend hvidkål, appelsinfileter og granatæblekerner (gem lidt til pynt) i salatsaucen og smag til. Kom kålsalaten i en skål og pynt med resten af granatæblekernerne og de friske korianderblade.

Stegetid

Ca. 50 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,8 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 27 %
Print