Kylling og pastasalat
60+ min

Kylling og pastasalat

Sprød paneret kylling der er vendt i revet ost og solsikkekerner - anderledes, sjovt og lækkert!
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kylling og pastasalat

Sprød paneret kylling der er vendt i revet ost og solsikkekerner - anderledes, sjovt og lækkert!

Antal portioner
  • 1 frisk kylling
  • 100 g fintrevet Castello Tistrup® ML 24% (45+)
  • 2 spsk finthakkede solsikkekerner
  • 2 tsk hvedemel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 sammenpisket æg

Pastasalat

  • 200 g tørret pasta fx pastahjul
  • 1½ spsk hvidvinseddike
  • 5 spsk vand
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl tomatpuré
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 grøn squash i tynde, små stykker
  • 300 g sukkerærter i skrå stykker

Tilbehør:

  • groft brød

Fremgangsmåde:

Klip vingespidser og rygrad af kyllingen og del den i 4 stykker. Rens, skyl og tør kyllingestykkerne godt. Bland ost, solsikkekerner, mel, salt og peber sammen. Vend kyllingestykkerne først i æg og dernæst i osteblandingen. Læg kyllingestykkerne i en lille, smurt bradepande. Drys resten af osteblandingen over. Steg kyllingen midt i ovnen.

Pastasalat

Kog imens den tørrede pasta efter anvisningen på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og overbrus den med koldt vand.

Pisk eddike, vand, salt og peber sammen. Tilsæt tomatpuré. Pisk olien i og smag til.

Vend halvdelen af dressingen sammen med den afkølede pasta og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret pasta, squash og ærter på 2 fade og de sprøde kyllingestykker på et tredie. Server resten af dressingen til pastasalaten i en skål ved siden af.

Stegetid

Ca. 1 time ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 15020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 37 %
Print