Kyllingesandwich
30 min

Kyllingesandwich

En åben sandwich hvor brødet serveres som tilbehør til salat med lun grillet kylling. Dejlig weekendfrokost som man kender det fra caféerne.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingesandwich

En åben sandwich hvor brødet serveres som tilbehør til salat med lun grillet kylling. Dejlig weekendfrokost som man kender det fra caféerne.

Antal portioner
  • ½ tsk olivenolie
  • 500 g kyllingeinderfileter
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver sandwichbrød
  • ¾ liter fintstrimlet hovedsalat
  • 1 rødløg i tynde ringe
  • 16 cornichoner i skrå skiver

Fremgangsmåde:

Pensl en grillpande med olie. Drys kyllingeinderfileterne med paprika. Steg halvdelen i grillpanden ved kraftig varme - ca. 2 min. på hver side. Tag kyllingeinderfileterne af panden og drys med salt og peber. Steg resten af kødet på samme måde. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min. og skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rør flødeost med basilikumpesto til en ensartet blanding

Rist brødskiverne og del hver skive i 2 trekanter.

Ved serveringen

Fordel salaten i bunden af 4 dybe tallerkener. Læg herpå løgringe, lun kylling og cornichoner. Server osteblandingen og ristet brød ved siden af. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 37 %
Print