Kyllingespyd med peberfrugt, ost og kartofler
1 timer

Kyllingespyd med peberfrugt, ost og kartofler

Fyr op under grillen og på med spyddene.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingespyd med peberfrugt, ost og kartofler

Fyr op under grillen og på med spyddene.

Antal portioner
  • 1 kg nye kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk friske rosmarinblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 røde peberfrugter i store tern (ca. 500 g)

Fremgangsmåde:

Smuldr osten groft og rør halvdelen sammen med yoghurt, hvidløg, rosmarin, salt og peber. Rens kyllingefileterne for evt. sener og hinder. Skær kyllingekødet i tern eller strimler, vend dem i yoghurten og lad dem marinere i køleskabet i mindst 20 min.

Skrub eller skrab kartoflerne og vend dem sammen med olivenolie, rosmarin, salt og peber. Læg dem i en bradepande med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Sæt peberfrugtternene på spyd sammen med kyllingekødet. Steg spyddene på en varm grill eller under grillen i ovnen 4-5 min. på hver side. Anret på tallerkener med kartofler og drys med resten af den smuldrede ost.

Tip

Træspyd skal udblødes i koldt vand 1 times tid inden brug, så brænder de ikke.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %
Print