Suppe med blomkål og krydret couscoussalat
30 min

Suppe med blomkål og krydret couscoussalat

En suppe med et dejligt krydret tilbehør med smag fra bl.a. tørrede abrikoser, rosiner og pinjekerner.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Suppe med blomkål og krydret couscoussalat

En suppe med et dejligt krydret tilbehør med smag fra bl.a. tørrede abrikoser, rosiner og pinjekerner.

Antal portioner
  • 100 g forkogte couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • 50 g tørrede abrikoser i små tern
  • 50 g rosiner
  • 25 g ristede pinjekerner
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • ¼ tsk garam masala

Fremgangsmåde:

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland de lune couscousgryn med abrikoser, rosiner, pinjekerner, persille og garam masala. Smag til.

Kom suppen i en gryde sammen med blomkål. Bring suppen i kog under omrøring og kog i ca. 5 min. Tilsæt kylling og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til.

Anret den lune couscoussalat og suppen i varme dybe tallerkener.

Tip

Resten af couscoussalaten smager dejligt i madpakken.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %
Print