Lakridsparfait
60+ min

Lakridsparfait

Helt vildt god og luksuriøs!
Fryseegnet
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lakridsparfait

Helt vildt god og luksuriøs!

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Knus halvdelen af bolsjerne fint i en morter og resten groft. Pisk æggeblommerne sammen med lakridsbolsjerne, lakridspulver og flormelis. Pisk fløden til et let skum og vend det i æggeblandingen. Hæld isblandingen i en form (ca. 1 liter). Frys isen i 4-5 timer.

Ved serveringen

Dyp formen i varmt vand og vend isen ud på et fad. Lad isen stå i køleskabet i ca. 15 min. inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9810 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 78 %
Print