Laks med fennikelbearnaise

Fennikels friske smag af anis giver et godt modspil til den fede laks.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Laks med fennikelbearnaise

Fennikels friske smag af anis giver et godt modspil til den fede laks.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 4 laksefileter uden skind og ben
  • ½ g groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • limefrugter

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g ekstrafine ærter

Fremgangsmåde:

Smør et ovnfast fad og læg heri laksefileterne. Drys med salt og peber.

Del fenniklen på langs og skær den i tynde strimler. Bland den sammen med saucen og hæld blandingen over fisken. Bag laksen midt i ovnen.

Ved serveringen

Anret fisken på tallerkener sammen med ris, ærter og pynt med lime.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 38 %
Print